Kvinde Cross

11.02.2015 af: Tine Kategori: Inspiration, Motion, Vægttab

En del af jer har spurgt ind til, hvad jeg dyrker af motion. Svaret er Kvinde Cross – og lige pt. kun Kvinde Cross. Det er en ugentlig udendørs aktivitet med andre kvinder. Vi mødes hver onsdag, og så bliver vi ellers guidet igennem diverse øvelser af den dygtige Kate fra Morskrop.dk. Kate er uddannet fysioterapeut med fokus på bækkenbund, og hun har derfor meget fokus på at man aktiverer de rigtige muskler når man træner. Når man har født kan man nemlig godt træne forkert. Især ved maveøvelser, hvor maven “sagtens” kan blive flad, men hvor man glemmer at spænde i bækkenbunden. Og så bliver bækkenbunden aldrig stram nok til at klare en løbetur eller trampolinhop med ungerne:-). Træningen er dog ikke kun for mødre, men hvis man har født, kan Kate guide en til at lave de rigtige øvelser.

Vi laver alt lige fra intervalløb til vægttræning med kettle bells. Nogle gange er der fuld fokus på core øvelser, og så står den på planke og maveøvelser en masse. Andre gange er det pulstræning, og så løber vi på trapper og laver sindssygt mange burpees. Vi mødes normalt i Munkemose i Odense C,  men vi har også trænet på øvelsesbanen på Uni. Og nogle gange træner vi ved Odense Kaserne. Det er nemlig her, der er trapper til løb, og så er der læ i viadukten når vintervejret viser sig fra den koldeste og mest blæsende side.

Jeg har gået til Kvinde Cross siden april, og har nærmest ikke misset én træning. I denne uge er der dog ikke træning, da Kate holder vinterferie, men ellers har der kun været 2 ugers sommerferie, 1 uges efterårsferie og 2 ugers juleferie. Så vi er altså i gang hele året!

Oven for kan du se en præsentationsvideo, som Kate har lavet. Hvis man kigger godt efter, kan jeg også spottes. Læg især mærke til min flotte sideplanke til allersidst;-)

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Kvinde Cross

  1. Du er mega sej at du har været til næsten alle timerne! Det ser virkelig inspirende ud. Hvis det fandtes i min by kunne jeg godt tænke mig at prøve det. Er ret vild med idéen om at være udenfor og bruge naturen, fremfor at være indendørs i et center… Og et rent kvindehold (mødre?) er også tiltalende. Alderen ser også ud til være forbi “17 år, HHX-elev og i byen hver weekend,” Sorry, ikke for at fornærme nogen, men det er ligesom lidt klientellet i mit lokale fitnesscenter, så et alternativ er mere end velkomment 🙂

    • Jeg er helt med på, hvad du mener!! For mig er det udendørs apsekt også en kæmpe motiovationsfaktor. Her i vinterhalvåret er det måske ikke det sjoveste, men i sommers, var det så dejligt at dyrke motion i den lune aftenssol. Og netop det at det er “voksne” kvinder gør bare, at jeg føler mig godt tilpas. Vi har alle lidt blød hud her og dér, og jeg skal ikke bekymre mig om at hoppe rundt ved siden af en 17 årig, som har mere travlt med at tjekke sig selv ud i spejlet eller trykke på iPhonen;-)

  2. Pingback: Dagens i Saint Tropez Oldie but Goodie

  3. Pingback: Natural Fitness

  4. Pingback: Før & efter billeder – 16 kg til forskel

  5. Pingback: Et varigt vægttab på 15 kg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier