Kylling i peanutsauce (LCHF)

17.04.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter, Vægttab

Min instagram tinethespacebetween svømmer i madbilleder for tiden:-). Både fordi jeg knokler på arbejdet og ikke har så meget andet at vise, men også fordi jeg har fuld fokus på god mad for tiden. Mad, der smager godt. Mad, der ikke indeholder pasta, ris, kartofler osv. Og mad, der er varieret. Før påske gik manden og jeg lidt døde i de sædvanlige retter som kødsovs, kyllingefilter og salat. Altså ikke i en og samme ret, men variationer af disse, så jeg har måtte kickstarte vores mad lidt.

Jeg har en kæmpe kurv med opskrifter, der er samlet over de sidste 10-12 år og nogle gange hiver jeg dem frem for at finde inspiration til aftensmaden. På mit tidligere arbejde havde vi en rigtig god kantine, og her fik jeg tit opskrifter med hjem. Nedenstående er en tilpasning af en af dem. Vi har faktisk ikke serveret det for ungerne tidligere, men de spiste det med velbehag. De fik dog almindelige ris til.

Kylling i peanutsauce

Ingredienser
500 g kylling i tern
2 dl kokosmælk
2 dl fløde
Saft fra ½-1 lime
2 spsk. soya
3-4 spsk. cremet/smooth peanutbutter

Drys
1 bundt frisk koriander
2 forårsløg
Skal fra ½-1 lime
1 dl salte peanuts

Fremgangsmåde

Steg kyllingen gylden og tag den af panden. Hæld kokosmælk, fløde, lime, soya og peanutbutter på panden og lad saucen småkoge i 5-10 minutter. Put kyllingen tilbage i panden. Smag evt. til med lime og soya.

Hak alle ingredienser til drys sammen.

Top retten med drys og servér med blomkålsris.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Kylling i peanutsauce (LCHF)

  1. Pingback: Madplan #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier