Lilla Blazer

01.06.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Motion

Bluse fra Vero Moda, bukser fra Saint Tropez og blazer fra Vero Moda

Jeg sidder her med computeren på skødet mens jeg plejer mine tunge ben efter dagens træning og Alt For Damernes Kvindeløb i lørdags. Min kære svigerinde lokkede mig med på en 5 km, og jeg klarede mig heldigvis i gennem i fin stil. Jeg var ellers lidt urolig for turen, for jeg havde haft sindssygt tunge ben i dagene op til, fordi jeg trænede hårdt både tirsdag og onsdag i sidste uge. Jeg ved det ikke er optimalt med træning to dage i træk, men mandagstræningen var aflyst pga. pinse, og lå tirsdag i stedet for. Og onsdag har jeg jo min kvinde cross, så det blev sådan i denne uge. Begge dage bød dog på bakke- og intervaltræning, så mine ben blev sat på prøve.

På trods af tunge ben, elsker jeg dog den type træning. Jeg elsker at lungerne er ved at falde ud af brystet og at benene vejer 100 kg hver. Så føler jeg virkelig at jeg har præsteret. Og det er netop den type træning, som jeg ikke laver, når jeg træner selv. Jeg bruger min energi på at løbe nogle rolige ture, og arbejder på at arbejde mig op til at kunne løbe 10 km. Jeg har en plan om at løbe et officielt løb i efteråret, men tror på at jeg når det inden da. Den anden dag nåede jeg i hvert fald 6,5 km, så der er ikke langt op efterhånden.

Alt For Damerne løbet var som sagt “kun” 5 km, men det var alligevel hårdt. Jeg kendte ikke ruten og havde desværre fået for meget tøj på. Vi løb på stierne omkring Skovsøen, og der var ikke så meget vind. Så det var varmt. Meget varmere end jeg havde regnet med. Så jeg var meget presset fra omkring 3 km, og så er der sgu langt hjem. Men jeg nåede hjem i 29.28, så tiden kan jeg jo egentlig ikke brokke mig over. Dog kan det ikke have været kønt:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier