Tortillas med fyld på LCHF måden

04.08.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter

Mine unger elsker tortillapandekager med fyld. De spiser altid mere end jeg regner med. Så det skulle vi selvfølgelig have i løbet af vores ferie. Jeg lavede en æggewrap til mig selv, og det fungerede rigtigt fint. Den kan nemt rulles sammen som en tortilla, og det smager fint. Ja, faktisk skal man kigge længe for ikke at se at det er en normal hvede- eller fuldkornstortilla.

Opskriften på æggewrap er fundet i et dameblad for lang tid siden. Jeg har haft udklippet liggende på køkkenbordet siden da som inspiration. Men nu kunne jeg endelig prøve det af. Ikke at det er den store videnskab, for man kan nærmest ikke kalde det en opskrift. Men hvis jeg ikke gemmer udklippet, så får jeg det aldrig prøvet af. Sådan har jeg det også, hvis jeg falder over noget på nettet. Så gemmer jeg det gerne i et Word dokument, som jeg printer ud en gang om måneden. Så kan jeg prøve de ting af, som jeg har fundet interessant den sidste måned. Det kan både være opskrifter og billeder. Jeg finder inspiration i det hele.

Æggewrappen kan fyldes med en masse lækre ting. Jeg valgte dog den helt traditionelle med oksekød og grønt. Dog vil jeg gerne prøve med krydret kylling næste gang. Æggewrappen smager i sig selv ikke af meget, så den må gerne få lidt smæk på tilbehøret. Jeg tilføjede chili mayo på min for at gøre den high fat. Ellers er det en ret low carb ret, som er fyldt med protein. Men kan også få fedtet ved at tilføje en god revet ost på toppen.

Jeg spiste 2 wraps til aftensmad, og så gemte jeg resten til frokosten dagen efter. Her lavede jeg quesadillas med masser af revet cheddar. Jeg elsker cheddar. Min fremgangsmåde kommer i morgen sammen med en ny madplan.

Æggewrap, 5-6 wraps

Ingredienser
8 æg
6 spsk. vand
Salt + peber

Fremgangsmåde
Pisk æg og vand sammen, og krydr med salt og peber. Steg på en pande – som når du laver pandekager. Sørg for at lave wrappen så tynd som mulig. Vend den, når den bobler på oversiden.

Fyld wrappen med det ønskede kød og grønt.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Tortillas med fyld på LCHF måden

  1. Pingback: Madplan #4

  2. Pingback: Hvidkålswrap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier