Madplan #4

05.08.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Madplaner, Opskrifter

Madplanen bærer i høj grad præg af sommerferie. Vi spiser ikke de største og mest tunge måltider om sommeren. Her får man nemlig så meget andet i løbet af dagen, så jeg synes ikke der er plads til det helt store om aftenen. Dog er der rig mulighed for at blive mæt, da der er masser af kød og grønt på menuen. I sær den spanske sommergryde giver en kæmpe mæthedsfornemmelse – dog uden at det bliver voldsomt. Den er bare sprængfyldt med gode råvarer, og den er virkelig blevet en favorit i mit køkken. Den kan varieres med enten kylling eller svinekød, så den kan sagtens være på menuen ofte uden at blive kedelig. Grøntsagerne kan jo også skiftes ud efter sæson. Jeg tænker også at fx porrer og broccoli vil gøre sig godt i retten.

Torsdag: Krydret kylling med gul blomkålsmos

Fredag: Grillet oksecuvette og salat med mormordressing
Vi elsker at grille steg på gasgrillen. Det får bare en helt anden smag end når det bliver lavet i ovnen. For et par uger siden grillede vi en marineret oksecuvette og det smagte sindssygt godt. Cuvetten er en forholdsvis billig udskæring, så det behøver ikke sprænge budgettet.

Lørdag: Spansk sommergryde med krydret chorizo

Søndag: Karrykylling med rabarber og kokossauce og bagt blomkålsris med radiser, edamamebønner og salatost

Mandag: Porre- og bacon tærte uden bund

Tirsdag: Tortillas på LCHF måden – Wraps med oksekød og grønt

Onsdag: LCHF quesadillas med oksekød og cheddar
Brug æggewraps’ne fra dagen før, og læg dem sammen med en masse revet cheddar og resterne af oksekød/kylling. Server dem sammen med en guacamole eller en grøn salat.

Hvis man skal have stillet den søde tand, så tag lige et smut forbi opskriften på Gateau Marcel. Det er en fantastisk chokoladekage uden mel og sukker.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Madplan #4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier