Dagens: Grå blazer & blonder

13.12.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Dagens_vila_primark_blondebluse_educe_thespacebetween

Blazer fra H&M, blondebluse fra Primark og jeans fra Educe

Et billede fra den uge, der snart går på hæld. Dagene er flydt lidt ud i hinanden, da jeg havde en uge på farten. Jeg er normalt tit ude af huset, men denne uge var lidt mere travl end sædvanligt. Jeg nåede både at være i Herning til møde og efterfølgende håndbold, i Vejle til møde og i Århus til møde. På 3 forskellige dage. I morgen står den på møde i Give. Så jeg kommer altså en del i Jylland for tiden! Desværre kun i arbejdsøjemed, og jeg måtte derfor kigge langt efter at besøge nogle af Århus’ dejlige butikker fredag eftermiddag. Vi ville bare hjem. I stedet endte vi dog med at sidde i kø ved Horsens i over 30 minutter pga. et uheld. Vi sneglede os ellers forbi de forulykkede biler, men vi blev stoppet af betjentene, som selvfølgelig gerne ville rydde ulykkesstedet. Det betød at vi måtte vente til de åbnede motorvejen igen. Ikke så fedt at bruge fredag eftermiddag på den måde!

Weekenden er blevet brugt på ren hygge. Lørdag havde Sofia hendes bedste kammerater fra børnehaven på besøg, og vi bagte småkager og dekorede dem med glasur og sukkerpynt. Og i dag har vi købt juletræ, og lavet puslespil i lange baner.

HUSK AT DET SNART ER SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE KEVIN MURPHY PRODUKTER

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier