Fantastisk hotel på Phuket: Indigo Pearl, Nai Yang

28.04.2016 af: Tine Kategori: Rejser, Thailand

Indigopearl_naiyang_thespacebetween1

Indigopearl_naiyang_thespacebetween22 billeder af familiepoolen

I sidste uge fik jeg en mail af en, som havde fundet mig via bloggen. Han var ved at booke en tur til Phuket på det hotel, som vi boede på, da vi var afsted i november sidste år. Og han ville lige høre om mine erfaringer med stedet. Det fik mig lige mindet om at jeg aldrig fik lavet flere indlæg om vores tur til Thailand. Jeg nåede at skrive om planlægning af turen, og om selve flyrejsen. Men så gik jeg i stå! Og det er faktisk ærgerligt for vores hotel var rigtigt godt.

Indigopearl_naiyang_thespacebetween8 Indigopearl_naiyang_thespacebetween7 Indigopearl_naiyang_thespacebetween6 Indigopearl_naiyang_thespacebetween4 Indigopearl_naiyang_thespacebetween3

Hotellet
Vi boede på Indigo Pearl i Nai Yang på den nordligst del af Phuket. Indigo Pearl er et luksuriøst resort, som både har plads til børnefamilien, men som også henvender sig til parret, som gerne vil stresse helt af. Hotelområdet har et utal af restauranter, spa og wellness, 3 poolområder heraf 1 familiepool med børnepool samt 2 voksenpools, legeplads, tennisbane, motionscenter, indendørs legeområde og alt muligt andet. Resortet er opdelt i forskellige områder, og man kan bo i alt fra værelser, til suiter, til bungalows og privat pool villaer. Vi boede i en kæmpe D-buk suite med 2 terrasser, friststående badekar og 2 dobbeltsenge. Den var perfekt til vores familie. Sengene stod i hvert sit område af suiten, opdelt med et forhæng/gardin. Børnene sov i den ene afdeling, og de voksne i den anden. Der var plads nok til en barneseng uden at det blev for crowded. Suiten lå i stueplan. Perfekt når man har klapvogne med, men ikke så charmerende, da man er lukket inde bag en hæk. Man har dermed ingen udsigt fra terrassen. Hvis man vil have udsigt skal man i stedet vælge en Pearl Bed Suite.

Indigopearl_naiyang_thespacebetween5Rolige Nau Yang Beach

Stranden
Lige uden for hotellet ligger Nai Yang Beach. Der er så dejligt. Klart den bedste strand, jeg har været på i Thailand. Den er som taget ud af en film. Lang, bred, finkornet og med turkisblåt vand. Den er lavvandet, og man kan finde de fineste sten, konkylier og skaller. På standen kan man dykke, sejle og alt muligt andet. Stranden er helt rolig. Der er 3 restauranter, et massagested og et par madboder. Der er ingen herreløse hunde, og ingen insisterende strandsælgere. Stranden er utroligt lavvandet, og mine unger på 2 og 4 år, kunne trygt lege i vandkanten. Nogle dage var der lidt bølger, men ellers var vandet meget stille.

Nai Yang ligger meget tæt på Phuket lufthavn. Det tager blot 10 minutter i bil. Det betyder at man på stranden både kan se og høre alle flyene. Det er ikke en gene, men der i mod en seværdighed i sig selv. Mine unger var helt betaget af alle flyene, og vi snakkede meget om hvad for et fly, vi min skulle med hjem:-)

Indigopearl_naiyang_thespacebetween9En af hotellets restauranter, hvor man skal “sejles” over

Mad, drikke og shopping

Restauranterne på hotellet har nærmest danske priser, så de kan ikke anbefales. Vi fik en gratis middag på een af restauranterne. Maden var god, men det er mere hyggeligt at spise på stranden /i strandområdet. Her ligger der en håndfuld virkelig gode restauranter. Jeg vil tro der ligger 10-15 restauranter i alt. Stranden ligger lige uden for hotelområdet, så det er virkelig nemt at komme til. Jeg kan især anbefale to restauranter, hvor man sidder med fødderne i sandet. Her kan man spise godt, få drinks, øl osv. for under 250-300 kr for 4 personer.
Nai Yang er ikke så stor, så man skal ikke forvente en masse butikker. Der er dog et supermarked lige uden for hotellet, en bunke små boder (pandekager, frisk juice, kødspyd osv.), og så er der neglebarer, massage osv. Men ingen tøj-/skobutikker. Et par gange om ugen er der marked 15 minutters gang fra hotellet. Her er der sko, tøj, mad, legetøj osv.

Alt i alt er både hotel og by god til dem, der ønsker en mere rolig ferie. Der er ingen vandrutsjebaner eller piratskibe på hotellet, men der er til gengæld masser af plads til afslapning både for børn og voksne. I byen er der meget få fulde englændere og uhøflige russere, og det gør at thaiernes servicegrad kommer helt til dens ret. De er så søde, og meget glade for børn. Nogle gange er man helt bange for om de mon tager ungerne med hjem;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier