(LCHF) opskrifter med rabarber

17.05.2016 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter

Rabarber_opskrifter_lchf_thespacebetween LCHF

Vores have bugner af rabarber i øjeblikket. Den anden dag plukkede vi tæt på 1 kg, og der er stadig mange tilbage. Og der bliver ved med at komme fine nye spirer. Vi plejer at kunne plukke rabarber hen over hele sommeren også, så vi har som regel nok i fryseren til de kolde måneder. Dog synes jeg at rabarber bliver en anelse slatne, når de fryses, og derfor prøver jeg at udnytte dem mens de er friske.

I søndags bagte jeg muffins med marcipan og hvid chokolade. Der er intet LCHF over den opskrift. Eller jo… fedt er der nok af, men de er også fyldt med sukker og mel:-). Vi skulle ud til nogle venner, og jeg havde lovet at stå for eftermiddagskagen. Og jeg havde altså udset mig en opskrift fra Erleperle med rabarber, revet marcipan og hvid chokolade. Og nøj, hvor var de gode!! Et helt perfekt samspil mellem de syrlige rabarber, den søde chokolade og den afrundede smag fra marcipanen.

I går lavede jeg et kyllingefad med karry, kokosmælk, rød karry og rabarber. Den røde karry blev dog serveret on the side, da jeg ikke ville lave det for stærkt til ungerne. Jeg lavede det også sidste år, og det kan virkelig anbefales. Man får en masse smagsindtryk på een gang, og så er det super let at lave. Anton åd løs, men Sofia nægtede at spise mere end et sølle stykke kylling.

Næste portion rabarber skal bruges til en LCHF kompot og en crumble, og så skal jeg kigge nærmere på disse spændende opskrifter med rabarber. Der er bl.a. en rabarbersorbet, som jeg sagtens tænker kan laves i en sukkerfattig udgave med Sukrin Melis.

Har I nogle gode opskrifter med rabarber?

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier