Outfit til julefrokost

19.11.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde

SPONSERET

katoni_thespacebetween

Senere i dag står den på julefrokost med en flok tøser fra min mødregruppe med Anton. Jeg synes som sædvanlig at mit skab er gabende tomt når jeg nærmer mig julens festivatas, og derfor må jeg på online jagt efter et passende outfit til alle de kommende fester i forbindelse med julen.

I den forbindelse har jeg besøgt www.katoni.dk som kort fortalt er en portal, der fungerer sådan, at den har samlet produkterne fra eksempelvis Boozt, Zalando, Stylepit og mange flere webshops på én og samme side. Derfor kan man søge mellem mange flere produkter og endda også ende med at se det samme produkt, men til to forskellige priser, fordi det er på tilbud ved den ene shop og ikke den anden. Den har en masse udsalgsvarer som man også kan søge specifikt efter.

Det er super smart, da man jo altid er på jagt efter at finde et outfit billigst muligt. Jeg er i hvert fald. Når jeg finder en ting, søger jeg ofte efter den på flere webshops for at tjekke at jeg ikke betaler mere for den end højst nødvendigt. Men fremover kan jeg altså nøjes med at søge på www.katoni.dk, da de altid linker til den billigste webshop. Det er da smart 🙂

I løbet af julen tror jeg, jeg ender i denne kjole på et eller andet tidspunkt. Den har været en favorit i mit skab siden jeg købte den for 2 år siden.  Den var mit første køb efter at have tabt 12-15 kg, og jeg følte mig on fire, da jeg havde den på til julefrokost med mit arbejde.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier