Bag om bloggen

07.09.2015 af: Tine Kategori: Bloggen

Jeg har blogget i snart 6 år. I morgen er det faktisk præcis 6 år siden, jeg skrev mit første indlæg. Jeg startede lige inden jeg mødte min mand, og bloggen er derfor endt med at være en dagbog over mit liv med ham. Ikke at han fylder meget på bloggen, for det vil/skal han ikke, men i princippet kan jeg læse om de fleste af vores oplevelser sammen, hvis jeg scroller tilbage i mine indlæg. Jeg kan bl.a. læse om hvordan jeg mødte ham, da vi tog til Thailand sammen, da vi blev forældre til Sofia og Anton, og da vi blev gift. Jeg kan nogle dage godt bruge lang tid på at læse gamle indlæg! Og der er nok at vælge i mellem. Jeg runder nemlig snart 2000 indlæg.

Jeg startede bloggen, fordi jeg manglede noget at lave. Ganske enkelt! Jeg var blevet fyret fra mit daværende job 6 måneder tidligere, og var ved at være godt træt af at gå hjemme. Jeg fordrev tiden ved motionere og gå i diverse netværksgrupper, men jeg savnede den del af mit arbejde med at forfatte tekster og lege med billeder. Jeg havde i længere tid læst med hos Acie, og tænkte at en blog kunne være en fin lille hobby. Hverken tekster eller billeder fra dengang er særligt inspirerende, men for 6 år siden, var blogmediet ikke særligt udbredt, så der var ikke de store “krav”:-). Heldigvis er det blevet mere læsevenligt siden da.

Jeg elsker at blogge og har ikke holdt pauser. Jeg gør det fordi, jeg elsker det! Det er mit lille frirum når ungerne og puttet og mens manden stener TV. Jeg skriver om løst og fast, og om hvad der rører sig i min hverdag. Derfor er det også svært at give den en mærkat i ryggen. Alt skal jo heldigvis ikke kategoriseres, og jeg synes det er dejligt ikke at blive puttet i en kasse.

Bloggen er en fritidsbeskæftigelse. Jeg bruger ikke flere timer på den hver dag, da jeg simpelthen ikke kan finde tid til det. Jeg gør det når jeg har tid i overskud. Derfor kan indlæggene også være lidt spredte. Nogle gange kommer der et dagligt, og andre perioder er det lidt mere sporadisk. Det kommer meget an på, hvor stort pres jeg har på hjemmefronten og på arbejdet. Bloggen skal på ingen måde være en stressfaktor for mig, for så går det sjove jo af det:-)

Af samme grund har jeg valgt ikke at have annonce og affiliate links på min blog. Det er netop kun en fritidsbeskæftigelse, og det er derfor ikke meningen at jeg skal tjene nogle penge på det. Jeg har jo mit fuldtidsjob! Jeg indgår dog samarbejder når jeg kan se en idé i det, men det giver ikke mange penge i kassen. Dog er jeg meget tilfreds, og holder fast i at det skal være sjovt.

Jeg synes det er så hyggeligt at få feedback fra jer læsere. Jeg tænker ikke over, hvor mange, der læser med på min blog, og bliver lige overrasket hver gang, når der kommer en kommentar om at en har læst med længe.

Hvor lang tid har I læst med?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

12 thoughts on “Bag om bloggen

 1. Jeg tror næsten jeg har læst med fra starten. Jeg kan husk,e at du mødte din mand og hvor en fantastisk historie jeg syntes det var – det plantede et lille håb i mig om, at det med kærligheden nok alligevel ikke var hel umulig. Idag har jeg heldigvis selv fundet manden i mit liv, så foran mig venter bare det næste store kapitel, børn 🙂 Jeg håber du forsætter med at blogge, jeg nyder i hvert fald at læse med.

  • Ej, hvor hyggeligt. Så må du have været med helt fra starten. Jeg havde faktisk første date med min mand en måned efter, jeg var begyndt med at blogge, så han har været med næsten hele tiden.
   Hvor er det dejligt at du også har fundet kærligheden. Den er der heldigvis!! Kan selv huske at jeg var ret opgivende for 6 år siden, men det kan jo pludselig gå stærkt:-)

 2. Puh, tror egentlig jeg har læst med 3-4 år? Kan huske du lagde en kommentar på min gamle blog, og så kiggede jeg forbi. Siden da er jeg blevet hængende, selvom der er mange års forskel på os, og vi er vidt forskellige steder i livet 🙂

 3. Uha, jeg husker ikke præcis hvornår jeg hoppede på. Men jeg husker, at jeg læste indlægget om hvordan du mødte din kæreste og tænkte “Nåhr hvor en dejlig historie”

  • Det er også en fantastisk “love story”. Elsker at fortælle den videre. Folk spørger tit om vi mødte hinanden online, men bliver helt bløde i knæene når de hører at vores venner agerede Kirsten Giftekniv.

 4. Jeg har også næsten læst med helt fra start og jeg læste faktisk, sjovt nok, også med af samme grund – synes din og din mands historie var så fin. Jeg var dengang selv i et forhold, hvor jeg slet ikke var lykkelig, men nogen gange kræver det tid, mod og overskud at bryde ud af et træls mønster, hvilket heldigvis lykkedes mig til sidst (dog kostede det lige en forlovelse). For snart et lille år siden fandt jeg dog også min drømmefyr, som jeg slet ikke er i tvivl om er den helt rigtige for mig – hvorfor jeg også er så lykkelig over, at vi nu venter vores første barn sammen – det kan faktisk ske når som helst nu. <3

  Jeg elsker at læse med på din blog om din lille familie. Synes det er så sejt det store vægttab og den livsstilsomlægning du har gennemgået, og det vil jeg helt sikkert lade mig inspirere af i virkelig høj grad når jeg på et tidspunkt skal tilbage i min gamle form igen. Synes særligt det er virkelig fedt, at du laver alle de fine indlæg omkring jeres madplaner.
  Så jeg håber bare, at du fortsætter det gode arbejde – jeg læser i hvert fald trofast med! 🙂

  • Tak, for de søde ord!
   Jeg var selv i et forhold for år tilbage, hvor jeg nok ikke var 100% lykkelig. Jeg havde dog ikke mod nok til at bryde ud.
   Alt held og lykke med den lille ny. Der venter dig den største glæde i livet. Det er så fantastisk at blive mor! Der følger også nogle hårde tider, men det glemmer man hurtigt.

 5. Jeg kan faktisk ikke huske hvor lang tid jeg har læst med, men tror det må være fra kort tid inden du blev gravid med Sofia. Dog har jeg ikke læst med det sidste ½ års tid, men kom så pludselig til at tænke på din blog i dag. Jeg syntes der er en god veksling mellem indlæg om mode, familieliv, karriere og kost. Jeg har endnu ingen børn selv, men synes det er spændende at læse med omkring hvordan man kan få familieliv og karriere til at gå op i en højere enhed.

  • Ej, hvor hyggeligt. Så har du jo snart været med længe. Dejligt at du kom tilbage efter en pause. Jeg kommer tit selv i tanke om blogs, som jeg ikke har læst længe, og så er det hyggeligt lige at kunne læse tilbage i tiden for at se hvad der er sket imens:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier