LCHF Pizza med bund af spidskål

20.12.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter

 

LCHF_pizza_spidskål_thespacebetween

For et par uger siden var jeg alene hjemme, og havde i lang tid planlagt at jeg skulle lave en pizza med spidskål. En vaskeægte LCHF pizza. Jeg tænkte at det måske var lidt et sats at servere for hele familien, da spidskål godt kan dele vandene herhjemme;-)
Men lad mig sige det med det samme. Pizzaen smager ikke af kål på nogen måde! Den er tværtimod dejlig mild i smagen. En sprød bund giver den dog ikke, men den kan alligevel anbefales. Og ellers er der jo altid LCHF klassikeren: Blomkålspizza!

Fyldet er helt op til en selv, men når bunden ikke er sprød som på en italiensk pizza, så synes jeg det er lækkert med lidt knas i form af asparges. Derudover har jeg en tomatsauce, chorizo og frisk parmesan i skiver på. Og så lige lidt basilikum for ekstra smag. Både før bagning og efter bagning.

200 g spidskål
2 spsk. Husk (den gule)
4 spsk. olivenolie
2 spsk. flødeost
1 dl revet parmesan
½-1 tsk. salt
Hak spidskålen i foodprocessoren. Bland de andre ingredienser i. Tricket er at få “dejen” så glat så muligt. Rul uden mellem 2 stykker bagepapir. Bag bunden i 15 minutter ved 175 grader. Put ønsket fyld på og bag igen.

HUSK AT DU KAN VINDE ET UR HER

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier