Bønnefritter

17.05.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Madplaner

Vi har plantet bønner i haven, og venter tålmodigt på at de kommer op. Imens må vi nøjes med supermarkedets. Men de kan nu også snart levere danske bønner. Især de spæde haricots verts er fyldt med smagen af dansk sommer.

En genganger på vores madplan er bønnefritter. Ungerne elsker alt, de kan dyppe i ketchup, mayo eller den vildt gode blomkålsbearnaise, så de bliver spist som pomfritter. Faktisk er de er rigtigt godt alternativ til pomfritter. De passer godt til en god bøf eller et saftigt stykke kylling.

Jeg krydrer gerne bønnerne med enten urtesalt eller sådan et all round krydderi. Og så bliver de vendt i lidt olie. Jeg kan bedst lide dem lidt bløde i kanten, så jeg giver dem ca. 35 minutter ved 180 grader. Husk at vende dem af og til.

Print Friendly

4 thoughts on “Bønnefritter

  1. Pingback: Kylling paneret i flæskesvær med peanutbutter dip (LCHF)

  2. Pingback: Bagt laks med mandler & hotte bønner

  3. Pingback: Farsbrød i tomatsauce

  4. Pingback: 10 lækre og lette LCHF opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier