Madplan #8

02.12.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Madplaner, Opskrifter

Madplan8_lchf_thespacebetween

Denne uges madplan er faktisk lidt svær at skrive! I skrivende stund har jeg nemlig levet af juice de sidste 24 timer. Så jeg er ved at være ret trængende efter noget mad. Juicekuren skal jeg nok skrive mere om senere, men det er egentlig blot en test for mit arbejde. Vi tester altid produkter internt inden de kommer på markedet, og denne gang er det altså en juicekur.

Men inden juicekur, nåede jeg lige at fylde depoterne godt op med god  mad. Mandag aften spiste vi nemlig den mest velsmagende mørbradgryde. Min mand var kæmpe fan selvom han skulede noget til den grønne mos;-). Jeg kan virkelig anbefale at afprøve den opskrift. I princippet kan man jo smide i af grønt, hvad man ønsker. Mine unger stejlede lidt over bønnerne, så dem vil jeg nok servere ved siden af næste gang.

Torsdag: Farsbrød og rodfrugter i tomatsauce

Fredag: Entrecote med grønt
Her hører der ikke den store opskrift til. Det gælder helt enkelt om at stege en god bøf og sautere noget grønt tilbehør til. Det er min form for fast food. Det tager ikke mere end 10-15 minutter at vaske og snitte grøntsager samt at stege en god bøf. Mit grønne tilbehør var løg, peberfrugt, asaparges og sugar snaps.

Lørdag: Flæskesteg med smørstegt kål

Søndag:  Mørbradgryde med grøn mos

Mandag: Lakseruller med flødeost, avocado og sesam

Tirsdag: Karrysuppe med kyllingespyd

Onsdag: Åben kyllinge”burger” med fritter af søde kartofler

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier