Endnu en LCHF pizza

14.11.2016 af: Tine Kategori: LCHF, Opskrifter

img_0351

Jeg har efterhånden afprøvet min del af LCHF pizza opskrifter. Jeg har selvfølgelig lavet den klassiske LCHF pizza med blomkålsbund. Jeg har afprøvet en med bund af spidskål. Jeg har  bagt en med bund af æg og flødeost. Og nu har jeg afprøvet en LCHF pizza med ostebund.

Sidste nævnte er nok den, der bliver sprødest. Men den har også en meget markant smag. Det har blomkål og spidskål selvfølgelig også, men her forventer man det også. Den mest smagsneutrale er nok flødeost-varianten. Den har også den mest dej-agtige konsistens. En italiensk pizza bliver det dog aldrig, men det er en super god LCHF pizza. Opskriften smider man dog ikke bare sammen, da æggehvider og -blommer skal piskes hver for sig. Så det tager lidt tid, og man får svinet 2 skåle til.

Oste-pizzaen herunder er dog den mest nemme og hurtige at gå til. Så når resten af familien kører til pizzamanden, så laver du din egen bund imens. Det er virkelig ikke særligt kompliceret, og kræver intet stort udstyr a la foodprocessor eller lignende.

lchfpizza_lchf

LCHF pizza med ostebund

Ingredienser til 1 pizza på størrelse med en middagstallerken
2 æg
75 f revet ost (jeg brugte mozzarella og rød cheddar)
2 tsk Pofiber
1 tsk oregano
1 knivspids salt

Fremgangsmåde
Æg og ost blandes. Resten tilsættes og røres godt rundt. Blandingen bredes ud på en plade med bagepapir. Den “hæver” lidt, så lav den så flad som muligt – dog uden huller. Bag den ved 200 grader i 15-20 minutter indtil den er gylden. Tag ud, og fyld den med dine yndlingsting. Jeg har brugt pepperoni og frisk mozzarella. Bag yderligere 10 minutter til fyldet er færdigt.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier