Hver 4. uge har jeg en lille klumme i Ugeavisen Odense. Det har jeg haft siden maj måned, og skal også have det resten af året. Jeg kommer med mine bud på en madplan til en familie med 2 voksne og 2 (små) børn. Maden tager selvfølgelig udgangspunkt i at jeg lever uden alt for meget stivelse, men der er næsten altid angivet, hvad jeg serverer for børnene også, når de ikke gider spise blomkålsris.
Torsdag: LCHF pitabrød med fyld
Fredag: Cremet grøntsagssuppe med kylling og rejer
Lørdag: Farmerbøf med hokkaido-fritter og blomkålsbearnaise
Jeg elsker en god bøf, men har desværre ikke råd til slagterbøffer hver weekend. Aldi har dog nogle gode farmerbøffer til rimelige penge, og de kan altså varmt anbefales.
Søndag: Gullashgryde med kålsalat
Mandag: Bagt laks og bønnesalat med ost
Tirsdag: Oksekødsdeller med smørstegt squash
Jeg er ikke så meget til de traditionelle frikadeller, så jeg plejer at blande en bakke hakket oksekød med hvad jeg nu har i køleskabet. Jeg elsker at putte feta og en masse gode krydderurter i. Squash er også godt, da det gør dem saftige.
Smørstegt squash laves ved at strimle en squash og sautere den i rigeligt smør til den er blød og lækker.
Onsdag: Hvidkålswrap