Så er det igen tid til den madplan, som jeg siden maj har lavet i Ugeavisen Odense.
Ugens madplan byder på mange nye retter for mit vedkommende. Kun et par af dem var afprøvet før de kom på denne liste. Laksedellerne er dog en gammel favorit, og jeg kan virkelig anbefale dem. Også selvom man ikke er så meget til fisk. Ingredienserne og tilberedningsmåden gør at de får en helt anden smag og konsistens end hvad man ellers kender fra fiskefrikadeller.
Hokkaidosuppe, mexi-kylling og lasagne var børnenes favoritter. Suppen blev nærmest revet væk, og både kylling og lasagne røg også fint ned.
Torsdag: LCHF lasagne med blomkålsbechamel
Fredag: Bagt laks med mandler og hotte bønner
Lørdag: Marineret svinemørbrad med thai-inspireret spidskålsalat med bønnespirer og peanuts
Søndag: Hakkebøf med grønkålssalat med citronsyltede rødløg og ovnbagt persillerod
Mandag: Mexi-kylling med kikærte & avocado dip
Tirsdag: Laksedeller med chili & mynte og asiatisk nudelsalat